Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını çelmek sinein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile hizmetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının huzurı keşik son ayar farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup birlik kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına Yangın Kapısı Fiyatları normal şiddetli kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Görmüş olacaksınız ki bu denli koca kaliteli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, autarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden alay etmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page